Fri frakt över 595:- *

Leveranstid 2-5 dagar

Meny

ångerrätt

ångerrätten

Som konsument har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59).

Returnerar du en oanvänd vara med tillhörande etiketter inom 14 dagar återbetalas hela beloppet.

Om du som kund har hanterat varan i större omfattning än nödvändigt för att fastställa egenskaper och/eller funktion har VildSport rätt att ta ut en ersättning för varans värdeminskning. Vi rekommenderar samma försiktighet med produktens förpackning då denna kan ha en påverkan på produktens värde. För om förpackningen har skadats mer än vad som krävs för att öppnas kan en ersättning för värdeminskning komma att tas ut (Då menar vi INTE yttre emballage som din order levereras i). Avdraget avgörs från fall till fall.

Ångerrätten gäller inte vid:

  • Köp av vara som har tillverkats enligt konsumentens specifika anvisningar, som har anpassats för den individuella kunden, eller på annat vis fått en tydlig personlig prägel.
  • Köp av förslutna eller plomberade varor som av hälsoskydds- eller hygienskäl inte lämpligen kan returneras och som öppnats av konsumenten efter det att de levererats.
  • Varor som snabbt kan försämras, till exempel livsmedel.

För att utöva ångerrätten skall du meddela oss, VildSport AB inom 14 dagar från dagen du mottagit varan, via email eller med VildSport Ångerblankett (tryck på ordet ångerblankett)

Det går även bra att använda konsumentverkets ångerblankett också, se här.

följd av ångerrätt

Om du ångrar ett köp betalar vi tillbaka alla pengar, inklusive leveranskostnaden (med undantag för extra kostnader som uppstår till följd av att du har valt en annan typ av leverans än den billigaste standardleverans vi har), senast inom 14 dagar från den dag då meddelandet om att du ångrar köpet tas emot av oss.

För denna återbetalning, använder vi samma betalningsmetod som du använde för det ursprungliga köpet, om du inte uttryckligen kommit överens om annat; i så fall får du betala avgifter för denna återbetalning. Vi kommer att vänta med återbetalningen tills vi har fått tillbaka varan från dig eller tills du sänt in bevis på att du återsänt varan, beroende på vilket som kommer först.

Du måste returnera varorna omgående och under alla omständigheter senast 14 dagar från den dag då ni meddelar oss om uppsägning av köpeavtalet. Tidsfristen är uppfyllt om du skickar tillbaka varorna innan tidsfristen på fjorton dagar. Du är ansvarig endast för varornas minskade värde till följd av annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varornas art, egenskaper och funktion.

Då vi värnar om miljö & hållbarhet har vi valt att inte ge fria returer. Du som kund står för fraktkostnaden om du väljer att returnera en vara till oss.

Produkten har lagts till i din varukorg